Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/394-2297

BipiLine Virágos Kerti Házikó, Beltéri És Kültéri Egyaránt, Játszóház, Kék-Sárga-Piros Színben
BipiLine Virágos Kerti Házikó, Beltéri És Kültéri Egyaránt, Játszóház, Kék-Sárga-Piros Színben
RRP: 29 375 Ft 
23 500 Ft

BipiLine Virágos Kerti Házikó, Beltéri És Kültéri Egyaránt, Játszóház, Kék-Sárga-Piros Színben

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislány fiú és lány
Kor 24 hónapos kortól
Származási hely Magyarország
Méretek 106*98*90 cm
Termék magassága 106 cm
A csomagolás méretei 100*74*19 cm
Kartoncsomagolás I/N Igen
Szín kék
Raktáron
RRP: 29 375 Ft 
23 500 Ft
Részletek

Termék leírása

Kerti házikó My First Playhouse a magyar Dohány vállalat műhelyéből egy minőségi gyermek kuckó, mely kislányoknak és kisfiúknak egyaránt ajánlott 2 éves kortól. Stílusos házikó nagyon szép piros, sárga és kék színkombinációban tetszeleg, ezek a színek felélesztik kicsikben a kreativitást és elképzelőerőt. Házikó minőségi és tartós műanyagból készült, a házikó elülső részén sárga felezett ajtó várja a kis vendégeket. Az ajtót levélbedobó nyílás és kulcs teszi még valósághűbbé. Kék falakat domborművek teszik még barátságosabbá, fa és tégla építőanyagra emlékeztet felülete. Házikó bel- és kültéren egyaránt rengeteg mókás pillanatot fog szerezni a kicsiknek, így kihasználható egész évben.

A falakon különféle állatkák ábrái is visszaköszönnek, mint például egérke, kutyus, nyuszi és cica. A piros tetőn egy óriási mosolygós virág teszi a gyerekek mindennapjait még vidámabbá. Szivecskékkel díszített ablaknyílások nyithatóak, köszönhetően ezeknek a forró nyári napokon kellemes szellő suhan át a házikón, a csukott ablakokon keresztül a napsugarak nagyon szép táncot járnak a házikó belterében. Rácsozott kerek ablak a házikó hátsó felében szintén a házikó nagyon fontos részét képezi és boltív kialakítású ajtónyílás szintén a házikó hátsó részén még élvezetesebbé teszi a kicsik számára a mászkálást, így egyaránt fejlődik motorikus képességük és erősítik izomzatukat természetes módon.

Dohány házikó összeszerelése és szétszedése egyszerű. A szétszedett házikó nem foglal sok helyet, lekerekített formájának köszönhetően biztonságos is. Házikó megfelelő több gyerkőc közös szórakozására, játék közben fejlődik kommunikációs készségük, játszadozás közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a házikónak 106*98*90 cm, miközben teljes magassága 106 cm. Dohány elismert európai vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártása során nagy figyelmet fordít a minőségre és gyerekek biztonságára. 

Adatok
Gyártó
BipiLine
Szélesség (cm)
200
Magasság (cm)
200
Mélység (cm)
200
Szín
Kék
Kiszállítási idő
2 nap
Cikkszám
DT125306171