TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Megújul weblapunk! Az átállással járó esetleges apróbb, de csak átmeneti dizájn bakikat kérlek nézd el nekünk! :)

Hordozható party hangdoboz, beépített akkumulátorral és LED fénnyel - PAR 219BT

Hordozható party hangdoboz, beépített akkumulátorral és LED fénnyel - PAR 219BT
Hordozható party hangdoboz, beépített akkumulátorral és LED fénnyel - PAR 219BT
Raktáron
35 490 Ft
Részletek
A PAR 219 BT Hordozható party hangdoboz hordozható, masszív kivitelben készült, hogy bárhová magával tudja vinni. A külön kapcsolható látványos LED fényeffektek megvilágítják a hangszórókat. További előnye, hogy álló és fekvő helyzetben is használható. Dobja fel az összejöveteleket, rendezvényeket a társaság kedvenc zenéjével, a hangminőség garantált lesz.A kiváló hangzásról a 2- utas bass- reflex, 2 db 200 mm nagyságú mély- és magassugárzó gondoskodik, melynek a teljesítménye 80 W.

A beépített akkumulátor által rendkívül hosszú üzemidőre képes, akár 13 órán át működik egy töltéssel. A töltési szintről a kijelzőn tájékozódhat.A készülék vezeték nélküli BT kapcsolattal csatlakoztatható mobiltelefonhoz és számítógéphez is egyaránt. Ha pedig a rádiót szeretné hallgatni, úgy automatikus hangolással beállíthatóak rajta a csatornák. A hordozható hangszóró MP3 lejátszást is biztosít USB/microSD eszközről, vagy MP3 felvételt USB/microSD eszközre (AUX IN, MIC, FM, BT). A készülék sokoldalúságát az is bizonyítja, hogy régi hanganyagokat képes archiválni, digitalizálni (kazetta, lemez, VHS).

Számos beállítás közül választhat: Magas- és mély hangszín és EQ hangeffektek, mikrofon visszhang és hangerő szabályozás.

A továbbfejlesztett KARAOKE funkció által kiszűri az énekes hangját, hogy az Öné legyen hallható.Nem csak USB bemenettel ellátott, hanem vezetékes audio bemenettel (MIC, GUITAR, AUX) is.A Party hangdoboz tartozékai a hálózati töltőkábel és a távirányító.
Adatok
Szélesség (cm)
29.5
Magasság (cm)
65
Mélység (cm)
31
Gyártó
Somogyi
Költség
21 831,6
Kiszállítási idő
3 nap
Cikkszám
HBS570558774
Tömeg
5 kg/db